Cserepes virágok

SZIGETSZENTMIKLÓS FLORA HUNGÁRIA VIRÁGPIAC

Nagybani értékesítés

Cserepes Virág

Egy jó vállalkozó mindig arra törekszik hogy valami újat és újat adjon a vevőinek és kereskedőinek.

Nem kellett sokat gondolkodni azon, hogy mi legyen az a szolgáltatás amivel a meglévő vevőkörünket még jobban ki tudunk szolgálni, és a szakmán belül maradjunk.

Így esett a választás a cserepes virág közvetlen forgalmazásának az elindítására.

Mivel ez a terület nem volt teljesen idegen tőlünk, rendelkeztünk a beszerzési és szállítási feladatok elvégzéséhez szükséges tapasztalatokkal bátran vágtunk bele az új üzletágba.

De kellett egy olyan vezető személy aki ezt a feladatot maradéktalanul el tudja látni azokat az igényeket ki tudja elégíteni amire a mai magyar piacon szükség van. Így esett a választás Aszalos Attilára, aki nagy szakmai tapasztalattal rendelkezve jó kapcsolatot ápolva a vásárlókkal felismerte hogy mik azok az áruféleségek amire szükség van.

A beszerzéseink közvetlenül a Holland tőzsdén történnek, időt, pénzt megtakarítva tudunk versenyképes árakat adni, ami nagyon fontos lépés a versenytársakkal szemben.

Hetente két alkalommal szerdán és szombaton szállítunk saját autóinkkal cserepes virágot a Flora Hungáriára.

Itt az ezzel foglalkozó kollégák fogadják az árut, majd kezdik meg a növények értékesítését leválogatását csomagolását számlázását. Esetenként ha a vásárló nem tudja elvinni a növényeket akkor raktározzuk addig amíg el nem viszi . Nagyobb rendelés esetén vállaljuk a növények kiszállítását is.

Ha felkeltette érdeklődését akkor kérem keresse kollégáinkat akik segítenek ha bármi kérdése lenne.

Aszalos Attila

Értékesítési vezető

e-mail:

Katona Ildikó

Értékesítő, eladó

...................