Ajándékutalvány

Vásárolj ajándékutalványt online, bankkártyával!

Kérjük, vásárlás előtt olvasd el az alábbi tájékoztatót:


Az ajándékutalvány tetszőleges értékben vásárolható meg, melynek összege 27% ÁFA-t tartalmaz. Az ajándékutalvány vásárlására a weboldalon keresztül csak online bankkártyás fizetéssel van lehetőség, ezen felül személyesen üzeletünkben tudsz még ajándékutalványt vásárolni. Az egyszerre vásárolható utalványok mennyisége nincs korlátozva.

Sikeres bankkártyás fizetési tranzakció után az ajándékutalványt vagy utalványokat PDF formátumban tudod letölteni, valamint a megadott e-mail címedre is automatikusan elküldésre kerül az utalványokat tartalmazó dokumentum. Az utalványt ki kell nyomtatni felhasználás előtt és a helyszínen fizetéskor bemutatni.

Az ajándékutalvány értékének megfelelő vásárláshoz váltható be üzletünkben illetve használható fel webáruházban történő vásárlásnál. Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy vásárláshoz több utalvány is felhasználható.

Az ajándékutalvány nem névre szóló, átruházható. Beváltáskor az utalvány sorszáma ellenőrzésre kerül. A sorszám olvashatatlansága esetén a Flóraland Kft. a beváltást megtagadhatja.

Az ajándékutalvány a rajta feltüntetett érvényességi dátumig használható fel, amely a vásárlástól számított 1 év érvényességet jelent.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 14 napon belül a helyszínen (6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2.) visszaváltható, ebben az esetben a Flóraland Kft. az utalványt bevonja és az értékét készpénzben visszafizeti. Lejárt utalvány nem váltható vissza.

Amennyiben további kérdésed van, érdeklődj elérhetőségeinken.

Adatvédelmi tájékoztatónkhoz kattints ide!

Ajándékutalvány rendeléshez lépj be